Goodell zei: "was jammer dat op het veld protesten gemaakt van een valse perceptie van de vele duizenden NFL spelers waren patriottisch." Verschillende oorzaken kunnen de schuld voor de kijkcijfers dalen.

De enige staat waar volwaardig sportweddenschappen legaal was voor het Hooggerechtshof draaide het federale verbod in Mei, Nevada bookmakers hebben aanvaard meer inzetten voor negen opeenvolgende jaren wat is gokken in het hindi. NFL aantal kijkers bleef de daling van vorig jaar. "Hoe groot het is, hangt af van hoe snel de lidstaten te verplaatsen naar het legaliseren van wedden op sport." ESPN zei haar "Monday Night Football" ratings in 12 van de 18 games, want het had minder abonnees wat is gokken definitie in het urdu. "De NFL heeft afgesproken om verder te gaan met deze discussie en we kijken ernaar uit om te starten binnenkort." President Donald Trump was de belangrijkste vertegenwoordiger van de spelers die beweerden dat ze waren geknield in protest tegen sociaal onrecht in Amerika, meer bepaald in de raciale ongelijkheid en politiegeweld tegen minderheden wat is gokken in finance.

Nielsen Sport zegt dat de mensen die wedden op de NFL games van vorig jaar zijn verantwoordelijk voor 25 procent van de totale televisie werd bekeken hoe lang duurt een poker hand laatst. Met staten nu in staat om te bepalen hun eigen sport gokken wetten, wettelijke wedden verwachte groei van belang, en misschien beoordelingen hoe lang is een van de poker handen nemen.