Of gaming ambtenaren voelen zich een dergelijke investering op hun deel is eerlijk, het is zeker niet schrikken ze weg te bieden op een Osaka-gebaseerd resort liefde na de lock-up poker coach. Volgens Inside Aziatische Gaming, de totale kosten van het bouwen van voorzieningen en het upgraden van het eiland van de infrastructuur voor de Wereld Expo kon komen met een $1,1 miljard prijskaartje.
Natuurlijk is de geïntegreerde resort project. Osaka is in de buurt van de top van de meeste lijsten van mogelijke locaties voor één van maximaal drie casino resorts, die zal worden toegestaan door de Japanse regering, en het krijgen van een sterk bod met een gerespecteerde partner in het begin in het proces zou alleen het verbeteren van de stad de kansen. Volgens Japan Vandaag, Goldstein vertelde verslaggevers na afloop van de vergadering dat het een aanzienlijke investering voor het bouwen van een wereldklasse resort, in Osaka, en dat zijn bedrijf was bereid te doen wat nodig was om te zorgen dat dat gebeurt wat is de kans op blackjack. Maar Osaka heeft ook het recht gewonnen voor het hosten van de Wereld er in 2025 Expo, een groots evenement dat ambtenaren geloven zal trekken 28 miljoen bezoekers. Het enige nadeel is dat een dergelijke ontwikkeling vereist een zware investering wat is de odds inzet in craps.
Hoewel er meerdere mislukte pogingen om een goed te gebruiken voor het eiland, de stad heeft nu twee grote projecten die kunnen worden perfect voor Yumeshima wat is het doel van craps.