Online poker operator PokerStars, eigendom van Amaya Gaming, heeft aangekondigd haar terugtrekking uit de Sloveense markt samen met het zusterbedrijf van Full Tilt hoe je meer bijlage slots in bo3 zombies. "Ons management team evalueert regelmatig onze activiteiten markt per markt te beoordelen commerciële kansen en risico 's voor ons merk", een vertegenwoordiger van PokerStars zei in een verklaring, afgegeven te Pokernews.com hoe krijgen we meer afstemming slots dark souls 1. "Na een recente review, hebben we besloten om te stoppen met het aanbieden van real-money games aan spelers die zich fysiek in, of hebben een geregistreerd adres in, Slovenië vanaf 4 juli 2016." PokerStars, die is momenteel beschikbaar in 12 EU-landen, is verhuisd klanten te garanderen dat hun saldi blijven "veilig en betrouwbaar", terwijl een e-mail is verstuurd naar alle van de PokerStars Slovenië-gebaseerde klanten en adviseert hen over hoe verder te gaan hoe krijgen we meer afstemming slots.
Spelers zullen in staat zijn zich terug te trekken van hun tegoeden "op hun gemak" slot storting pulsa as 5000. De operator niet heeft uitgesloten van een mogelijke terugkeer naar de Sloveense markt, moet online gaming wetgeving worden doorgegeven in het land en verwijder de "grijze markt" status zonder uitsparing.
De vertegenwoordiger toegevoegd: "Wij momenteel niet verwachten te trekken van andere markten in de nabije toekomst slot storting pulsa 5rb zonder uitsparing. "We hopen dat we in staat zullen zijn om terug te keren naar de markt in de loop, en zullen doorgaan met het ondersteunen van de implementatie van een eerlijke en consistente regelgeving die voorziet in de behoefte van alle belanghebbenden en is voorzien van een sterke inzet voor de bescherming van de consument, in het bijzonder van kwetsbare mensen, in Slovenië." Zowel PokerStars en Full Tilt opgehouden hun activiteiten in de Israëlische markt op 27 juni. slot storting pulsa 5000 zonder stukken indosat.