Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre is gokken een probleem voor de volksgezondheid. "Als Knut zal blijven zoeken naar andere gebieden van groei, ik zal houden Yobetit op de cursus van het maken van primeurs en het uitdagen van de status quo is gokken een probleem bescherming. "Livori sterke leidinggevende vaardigheden werden onmiddellijk duidelijk als hij uitgekozen en leiden het team dat gebouwd en gelanceerd van de operationele trading platform", zegt Knut landgoed emlen, Voorzitter.

"Zijn ervaring van de commerciële en technische kant van de iGaming wereld en zijn achtergrond in A. Yobetit studies de sport kansen van de markt en de wiskundige motor publiceert specifieke prijzen voor een exclusieve klantenkring om het creëren van unieke cross-markt sport transacties is gokken een probleem in australië. Ik kijk uit naar het besturen van de groei en innovatie van het bedrijf nog verder en in mijn hoedanigheid van CEO van het bedrijf dat ik kan voldoen aan mijn doelen voor Yobetit." Yobetit is een sport arbitrage bookmaker met haar belangrijkste product dat in een browser-based Sports Trading Platform mgm springfield poker room telefoonnummer.
Sindsdien Nikolai Livori heeft als speerpunt belangrijke strategie en technische veranderingen, met name het verkrijgen van de licentie van de Lotteries and Gaming Authority en de ontwikkeling van de Yobetit Sport Trading Platform.