Bijna alle van de potentiële baan verliezen zou komen uit het verenigd koninkrijk, met inbegrip van de huidige Ladbrokes' CEO Jim Mullen, van wie wordt verwacht dat het bedrijf te verlaten zodra de deal is afgerond. De overige medewerkers van het hoofdkantoor zou worden herverdeeld GVC het hoofdkantoor, ook gevestigd in de Britse hoofdstad. Ladbrokes' keten van 3.500 high street wedden winkels niet worden beïnvloed door de deal poker online via pulsa pkv. Gezien hoe veel van de markt voor weddenschappen GVC staat te krijgen in deze laatste deal, het is geen verrassing dat het onder meer een onderzoek door de toezichthouders poker online v r. De uiteindelijke prijs van de overname kan ook afhankelijk zijn van de overheid voortdurende toetsing van vaste-odds wedden terminals (FOBTs) ocado nieuwe jaar levering slots. De fusie zou de laatste shakeup in het verenigd koninkrijk gaming industrie, die heeft gezien de grote veranderingen in de afgelopen jaren ocado toont geen levering slots.

De Isle of Man-gebaseerd GVC Holdings, als een steeds groeiende gaming gigant, die al eigenaar is van bwin, partypoker en Foxy Bingo, sloeg een akkoord voor de overname van het Ladbrokes Koraal Groep in December voor een verwachte prijs van ongeveer $5,5 miljard. Terwijl de deal is nog niet klaar, GVC en Ladbrokes al toe te geven dat als en wanneer de inkt is droog, bijna zes procent van Ladbrokes' 26,800 kunnen werknemers hun baan verliezen.

Voorgesteld cijfers voor een nieuwe maximale inzet van £2-£50 ($2.68-$67), en omdat Ladbrokes werkt de FOBTs in hun winkels, de uitspraak zou hebben een belangrijke invloed op de uiteindelijke kosten van de deal. De deal zal sterk afhankelijk zijn van de uitkomst van de overheid uitspraak , voor één reden als de inzet is verminderd dit onvermijdelijk zal worden voldaan met winkel vervreemding, het bedrag van De winkels steeg over de jaren als gevolg van de installatie van deze machines niet alleen Ladbrokes maar alle operatoren.. Volgens De Racing Post, Ladbrokes Koraal Directeur Communicatie van Donal McCabe gelooft het onderzoek is niets meer dan een due diligence ocado levering aan huis time slots.