Spelers die verdienen de extra spins symbool, dat is een blauwe cirkel met +1 krijg je een extra spin doubleu casino free chips munten en spins. Spelers kunnen kiezen om deel te nemen in vier missies waar tot 1000 x de inzet kan worden earned. Voor elk wild collectie symbool, zullen de spelers verzamelen een wilde verzameling pictogram voor de kolom die het verscheen in.
Wandeling tussen de wizards, moordenaars en orcs op de rollen van het spel, met tal van functies te ontdekken bac een fleur exterieur sur roulette. Andere Nieuwe Spellen: Samen met Wildcraft, Kalamba Games heeft uitgebracht andere nieuwe slot game titels. Drie van de rode toets bonus symbolen zal bieden 3x de inzet plus extra spins.

Het piraten thema heeft bewezen zeer populair bij de spelers genieten van de multiplier wilds, vier niveau bonus jackpots in het spel, samen met de Hyberbet en Hyperbonus functies bac een fleur bois sur roulette. By het verzamelen van een gedifferentieerd aantal magische boeken in 100 spins, een overwinning is verdiend. Met drie wild collectie iconen in een kolom zal leiden tot de Wild Kolom functie bac een linge sur roulette. Kalamba Games is het nemen van spelers in een fantasie wereld in hun gloednieuwe online gokkast Wildcraft.