De omzet door middel van de eerste negen maanden van 2013 kwam RMB 163.4 m (m), a 25% ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder, terwijl de nettowinst bijna verdubbeld tot RMB 20.6 m ($3,4 m) bally ' s atlantic city poker toernooien.
Ervan uitgaande dat het een hit met fans en geen virtuele problemen ontstaan, het product zal dan worden uitgerold op nationaal niveau onder het kijken van de Nationale Sport Loterij Administration Center (die heeft zijn eigen vaste-odds sport loterij product, Jing Cai) bally ' s casino atlantic city adres. 500.com's reglementaire aanvraag met de New York Stock Exchange lijsten zijn voor het web en mobiele user base op 18.4 m. Die handicap kan ook een beperking van het beroep van de komende $150m beursgang van 500.com Ltd., de Shenzhen-based online sport loterij distributeur, die is naar verluidt de goedkeuring gekregen van het Ministerie van Financiƫn en ratchet China ' s Sport Loterij omhoog een inkeping.

Virtuele Voetbal joins AGT Geluk Racing virtuele Formule 1-race van het product als de enige twee virtuele vaste-odds wedden op sport aanbod goedgekeurd door de Chinese autoriteiten. Virtuele Voetbal zal uitgezonden worden in de sport loterij, het aanbieden van weddenschappen op vier verschillende wedstrijden van elk 20 minuten.
Caveat emptor do 5 dollar slots betalen beter. Waarom 500.com koos lijst in New York in plaats van Hong Kong, de suggestie is gedaan dat ze een beroep op ONS belegger onwetendheid van het verschil tussen de officieel gesanctioneerde sites' maximale uitbetaling aan gokkers en die beschikbaar zijn via internationale websites 1 gokkasten betalen.