Carter bedankte iedereen die een ticket gekocht of scratchcard voor het jaar als ze geholpen om te winnen Olympische medailles en ondersteuning van de lokale gemeenschappen black jack bladeren voordelen voor de gezondheid. De miljoen dollar winnaars verdiende cheques voor € 1 miljoen of meer de loop van het jaar een totaal van £862m of $1,06 miljard won slot machine anno di uscita.
De prijs, ter waarde van € 66 miljoen, of $81,1 miljoen. De Nationale Loterij is veranderd leven en niet alleen de winnaars, maar ook de projecten die subsidie ontvangen. De Nationale Loterij heeft aangemaakt miljonairs op een regelmatige basis voor vele jaren, maar het lijkt 2016 was een record jaar. Andy Carter, de Senior winnaars' van adviseur, is vermeld dat het laatste jaar is een record van 12 maanden met meer miljonairs vieren met gigantische controleert dan ooit tevoren.

De grootste jackpot van het jaar van de Nationale Loterij was een EuroMillions gewonnen door David en Carol Martin samen met een anonieme winnaar. De Lotto veranderd het aantal ballen in het spel betrokken en 59 van 49 en de verandering van het winnen van een jackpot gedaald naar één op de 45 miljoen van de ene in de 14 miljoen slot machine anno di produzione.

Op basis van de informatie vrijgegeven door Camelot, een loterij operator in het Verenigd Koninkrijk, de Nationale Loterij in staat was te produceren 347 miljonairs voor het jaar dat is bijna een miljonair een dag!Het jaar was een record voor de Nationale Loterij met een record van 341 miljonairs in 2015 slot machine voor verkoop antiek. September was de grote maand voor de winnaars, met 53 spelers miljonair in de maand. casino drive-bordeaux-pessac-pessac.