Net deze week, het $25.000 NLH Poker Players Championship eindigde met maar liefst 407 vermeldingen. De raad van bestuur viel 10-9-6-3-7 die gaf Rudolph een paar van de tientallen en van de wint bioshock hoe je extra plasmide slots.
De 2020-WSOP Online Serie blijft op GGPoker, met verschillende evenementen nog op de planning bioshock hoe meer slots. Aan de slag om het Winnen van De finale tafel van het toernooi werd uitgeroepen op augustus 23, maar het spel start niet tot de 29e. Heads-Up Ronde, Wanneer deze één-op-één ronde begon, Rudolph gehouden van de finaletafel met 21,2 miljoen, terwijl Hunichen had 10,5 miljoen. In het einde, het was Christian Rudulph dat verdiend de overwinning mee naar huis nemen van iets meer dan $1,8 miljoen aan prijzengeld en zijn eerste gouden bracelet. Hunichen was all-in met K-Q off-suite en werd genoemd door Rudolph met Q-10 off-suit.

Rudolph hield een vroege voorsprong, maar Hunichen zou een comeback op een bepaald punt bioshock hoeveel plasmide slots. De chip leader was Jason Koon en het leek alsof hij werd opgericht om geld te verdienen de overwinning. De eerste speler verlaat het geval was Aliaksei Boika, die na het nemen van Pillai coffre de rangement een roulette vertbaudet. Rudolph vond zichzelf 3e in chips.