operaties na de federale aanklachten op 15 April gerichte Absolute Poker en twee van de oprichters — Scott Tom en Brent Beckley — als individuen en oprichters van PokerStars en Full Tilt Poker op beschuldiging van illegaal gokken, fraude en het witwassen van geld qu ' est ce que poker face.
In een verklaring, Blanca Games zei dat er een "schijnbare verwarring over deze kwestie", omdat het bedrijf onlangs geïnformeerd Madeira Fjord, het was "de beëindiging van schulden betalingen en de relaties met hen." Als een resultaat, Madeira Fjord blijkbaar diende een aankondiging van het faillissement in Noorwegen qu ' est ce que le kicker au poker. Ondertussen Blanca Games zei haar advocaten blijven om te onderhandelen met de U quad poker draait in pa. Blanca Games Inc., het moederbedrijf van online poker sites AbsolutePoker.com en UB.com van het Cereus Poker Netwerk, heeft ontslagen van alle medewerkers maar ontkend, beweert het plannen tot het dossier voor faillissement tableau des chiens jouant au poker.
"We zijn ervan overtuigd dat deze herstructurering zal het versterken van de onderneming en haar toekomst." Het bedrijf is ook gericht rapporten die het faillissement heeft aangevraagd. "Om een meer efficiënte en succesvolle activiteiten in de toekomst, een directe behoefte in te krimpen en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering aanzienlijk bij zowel online poker kamers is nodig," aldus het bedrijf in een verklaring tableau de poker maison du bluf.