We weten dat je geweldig op zo ongeveer alles, van Harvard. Maar heb je echt te gooien van een monkey wrench op onze beugels op de eerste dag van het toernooi?Om eerlijk te zijn, Harvard was niet de enige underdog die scoorde ontsteltenis op de eerste dag van het toernooi winningest hand in texas hold ' em.
In het einde, Dag 1 van March Madness duidelijk behoort tot de Harvard Crimson, tot groot ongenoegen van iedereen met een kapotte beugel blackjack even money yes or no. De eerste dag van Maart Madness officieel begonnen en chaos al volgde blackjack express llc west memphis ar. Maar het geluk was op de Zags kant en het belangrijkste is het geavanceerde, zelfs als het duidelijk enkele opvallende zwakke punten sterkere teams kunnen benutten in de latere rondes. En wie hebben we te danken aan het?Harvard-freakin'-Universiteit!Ergens, Jeremy Lin moet een oor-tot-oor-grijns.
En dan was er nog het andere verhaal van de twee nummer 1-zaden blackjack express inc sunrise fl. Knip je ons diep wild west gokkasten gratis online. Net als die miljoenen Maart Madness haakjes officieel werden opgepakt.