De politie in beslag genomen 66 laptops, 23 personal computers, 555 mobiele telefoons, 11 modems, en acht routers van de operatie, BenarNews gemeld dean martin feestje slot machine.
Op woensdag chinese ministerie van defensie woordvoerder Geng Shuang zei op een persconferentie, "We hopen dat de Filippijnen zal verder gaan en een verbod op online gokken." Ook Cambodja zal stoppen met het geven van licenties voor online gokken in bedwang houden van criminele activiteiten in Cambodja gaming activiteiten, volgens Xinhua, de staat gerunde news agency in China dean martin slot machine for sale. Het moratorium zal de laatste tot ten minste het einde van het jaar dean martin gokkasten online gratis. Ze worden geconfronteerd met illegaal gokken en immigratie kosten speel poker online gratis zonder registratie.

Zes politieagenten en 31 andere ambtenaren namen deel aan de raid. Gokken is verboden in de Islam de voornaamste godsdienst van Maleisiƫ. De getallen suggereren vorig jaar totalen lager waren dan de 12,628 invallen en 24,338 arrestaties Maleisiƫ zag in 2017.