ong Kong-beursgenoteerde Paradise Entertainment Ltd heeft ingestemd met de overdracht van alle elektronische tafel spel (ETG) technologie, octrooien en andere intellectuele-eigendomsrechten aan de global gaming leverancier International Game Technology Plc (IGT), met uitzondering van tafel spel intellectuele eigendom worden uitsluitend gebruikt in Macau.

#8220;Dit intellectueel eigendom opdracht overeenkomst is een logische en belangrijke stap in het Paradijs van de productieve relatie met IGT," zei Jay Chun, voorzitter en gedelegeerd bestuurder van het Paradijs Entertainment. #8220;IGT de wereldwijde aanwezigheid en sterke relaties met de operatoren over de hele wereld maken IGT het ideale bedrijf voor het optimaliseren van de zakelijke mogelijkheden van Paradise live [games] en random number generator patenten en technologie in de internationale markt," voegde hij eraan toe.onder de voorwaarden van de overeenkomst IGT hadden afgesproken om te verspreiden LT Spel is live en elektronische tabel game-systemen in de V.s hoe je een poker face. en Canada. LT Spel op zijn beurt had afgesproken om te dienen als distributeur voor de IGT slot machines in de Macau markt hoe je een poker face op het werk.

IGT in April 2015 voltooid US$6.4 miljard fusie met het in Italië gevestigde loterij equipment specialist GTech SpA, het creëren van een nieuwe entiteit heet IGT Plc hoe je een poker licentie. #8220;Deze belangrijke uitbreiding van ons product portfolio geeft IGT om te innoveren in een nieuwe en groeiende segment, terwijl het aanbieden van onze klanten een nog breder scala van best-in-class gaming-oplossingen", voegt de Heer Duarte.nder het geschil, LT Spel tegen SHFL het recht om te verkopen in de Macau markt multi-spel elektronische tafel spellen met een live dealer en het betrekken van baccarat. SHFL sterk verdedigd wat het zegt te zijn, de rechtmatige commerciële rechten in de Macau markt. echt geld poker voor android.