De nederlandse Gokken Autoriteit, heeft een openbaar verslag op hun website te eisen dat de game-industrie het aanpassen van hun buit vak aanbod in games om te voldoen aan gokken regelgeving en de nederlandse wet jeux casino en ligne sans depot. In zijn verklaring, de Kansspelautoriteit heeft verklaard dat het zal worden agressief gericht op ontwikkelaars die nog steeds bieden het plunderen van de vakken die niet in overeenstemming zijn met het nederlandse recht van juni poker spin en ga bankroll. Volgens de autoriteit, de definitie van de buit dozen zijn 'schat vakken die kunnen worden verworven of gekocht in een spel poker spil bog og ide.

De speler heeft geen invloed op wat in zulk een buit vak poker spin en ga grafiek. Loot dozen in games zorgen voor het mengen van kansspelen en behendigheidsspelen'. De strenge aanpak komt na een onderzoek door de autoriteit waaruit blijkt dat van de tien loot box offers die momenteel beschikbaar zijn van populaire websites, vier werken in directe overtreding van de nederlandse wet. Op hetzelfde moment dat de Kansspelautoriteit rapport stelde een link tussen loot vakken en de spelers worden op een verhoogd risico van het ontwikkelen van een gokverslaving jak gra w blackjack eby wygra.

De informatie voor het rapport was afkomstig van deskundigen, met inbegrip van degenen die bezig zijn met de verslavingszorg. Ontwikkelaars zijn ook gevraagd om het verwijderen van de meer verslavende aspecten van loot dozen die onder meer de mogelijkheid te openen de ene na de andere in snel tempo op en hun levendige visuele effecten. jak dobrze gra w blackjack.