VERZENDING operator Betfred is voorzien van mede-oprichter Fred Gedaan in een nieuwe TV-reclame-campagne kans op tussen de inzet blackjack. Zeven nieuwe commercials zijn gemaakt voor de uitzending over de Sky Sports network, Betfred TV en op sociale media, met negen verschillende sporten kans op nummers in de craps.

De advertenties werden gefilmd op locatie in Haydock Park Racecourse, Old Trafford Cricket Ground, Nottingham Greyhound-Stadion, het centrum van widnes Vikings' en het stadion van Liverpool Olympia kansen op een nummer bij roulette. Gedaan functies onder een menigte supporters in één van de advertenties, met als uitgangspunt voor de kijkers: "Waarom wedden op eerste doelpuntenmakers ergens anders?" Gemma Strath, Betfred ' s hoofd van de marketingafdeling, zei: "het idee van De campagne is 'een Deel van de Actie en na lang nadenken hebben we besloten om de grootste sport-fan in ons kantoor in onze commercials, en dat de baas Fred Gedaan.

"Hij kan een bookmaker, maar hij leeft en ademt sport, plus in een zeer competitieve markt hebben wij besloten om voor Fred. "Uiteindelijk is de boodschap die we wilden overbrengen is dat u weddenschappen met een echt persoon hier bij Betfred." De commercials zijn gemaakt door Shadowplay producties en Liverpool-gebaseerde video-agentschap Zut Media. Shadowplay directeur Rob Pickard zei: "Vanaf het begin in deze campagne is alles over het maken van Betfred de klanten van een deel van de actie en het was belangrijk dat de audio-en beeldmateriaal in de commercials van dit deed hoe op te tillen zelf een ban van een casino. "We hebben echt geprobeerd om het vastleggen van de bezienswaardigheden, geluiden en de spanning van het cross-platform sport wedden." Managing director van Zut Media, Alan Gaffney, toegevoegd: "Van het productie-team, acteurs, locaties, dertig-plus extra' s, en Fred zelf, iedereen heeft hard gewerkt om een echt sterke reeks commercials die een beroep op bestaande en potentiële Betfred klanten in een breed scala van sporten.".