Dit jaar is de optredens zullen worden als uitdagend, gevaarlijk en decadent als de crème van iGaming de samenleving zich te mengen in de weelde van de Victoriaanse bal grootste slot canyon in de wereld. Bedrijven en leidinggevenden die willen deelnemen aan de Originele iGaming netwerken partij moet bezoeken www.fireandiceparty.com voor meer informatie over de partij en de pre-party diner grootste potten in de geschiedenis van poker. Fire & Ice worden gratis bij te wonen voor alle iGaming professionals.

EveryMatrix gastheer van een VIP-tafel voor haar voorname gasten. Neem Contact op voor verdere info: Lyceum Media, [email protected] Salema Khanum, Event Manager, [email protected] Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre. Deuren open om 9 uur met de voorstelling begint om 10 uur.

"EveryMatrix is trotse sponsor van dit unieke branche-evenement zoals we altijd hebben ondersteund Fire & Ice in het verleden, want het is niet alleen extravagante debouched leuk, maar een mooie gelegenheid om de host-klanten, netwerk en ontmoet oude vrienden in een ontspannen omgeving," Nick Hill, Sales & Marketing Director EveryMatrix commentaar grootste poker toernooi prijzengeld. Lyceum Media Fire & Ice party, bekend om zijn provocerende en uniek entertainment en voor het aantrekken van de wie-is-wie in gaming vindt dit jaar plaats op woensdag 4 februari, in de Londense Troxy Theater en host up tot 2.000 iGaming leidinggevenden op de begane grond wanneer heeft tesco nieuwe levering slots. Andere sponsors van Fire & Ice: Regeerperiode van Koningin Vic, zijn: Play ' n GO, Affiliate REPUBLIK, Bluf Europa, Callcredit Informatie Groep, CalvinAyre.com, CORE Gaming, Dafabet, Gamesys, Gaming Rijken, iGamingBusiness Executive Conference, iGamingCalendar, iGaming Capital, Income Access Group, Magneet Gaming, Openlot, Picante Gaming/GGL, Normaal Gaming, Scientific Games, Veilige Handel, Zeker Internationaal, VegasKings.com WPT-Europa. 16 januari 2015, Londen, verenigd koninkrijk– EveryMatrix, een toonaangevende software provider in de iGaming-industrie, is met trots een van de ondersteuning van de sponsors van de 14e jaarlijkse Fire & Ice event op 4 februari in de Troxy Londen wanneer heeft tesco opent de levering slots.