Rod Rosenstein, het ministerie van justitie plaatsvervangend procureur-generaal, die bereid zijn om de office-een andere kijk op de wet, is het verblijf bij de afdeling langer dan verwacht grootste pot in de geschiedenis van poker. De grootste loterij jackpot in de AMERIKAANSE geschiedenis, kwam in januari 2016, wanneer de drie gelukkige winnaars gezamenlijk een hit $1.586 miljard Powerball fortuin wanneer heeft tesco open slots.

De Powerball wordt gespeeld in dezelfde gebieden, plus Puerto Rico. De Mega Millions jackpot is onlangs hit op 12 Maart wanneer heeft tesco opent nieuwe levering slots.

In de bureau ' s opnieuw geëvalueerd positie op de federale wetgeving, ministerie van justitie Kantoor van advocaat-Assistent Procureur-Generaal Steven Engel meende dat de wet verbiedt de overdracht van de interstate inzetten met betrekking tot alle vormen van gokken wanneer heeft tesco open tot levering slots. Met de reset, de jackpot staat op dit moment op een schatting van $50 miljoen. Na maanden van vertraging, de Zuid-Carolina individuele – die anoniem – eindelijk verlost van de winnende ticket deze maand.
De volgende trekking zal plaatsvinden op zaterdag. De interstate regeling van de Powerball en Mega Millions – de twee meest populaire loterijen in de VS bedreigd wordt door het Ministerie van Justitie (DOJ) recente herinterpretatie van de Wire Act van 1961. De Powerball jackpot is gestegen tot een geschatte waarde van € 625 miljoen na niemand afgestemd op alle zes nummers op woensdag avond hoe sleuf rosa armband ragnarok mobiel.