Ik sprak met Blackburn om een idee te krijgen van wat sappige weetjes het paneel plannen te onthullen en hij zei te verwachten dat een groot deel van de inhoud te worden rond algoritme veranderingen, hoe in te zetten om de meest recente algoritme wijzigingen en wat de meest technische SEO tips voor 2016 zal worden roulette de porte coulissante kazed. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre. Voor iedereen die werkzaam is in de online gambling affiliate industrie, de London Affiliate Congres (LAC) is een absolute nietje op onze agenda ' s.
Wat ik denk is er zo speciaal aan de LAC is de sfeer die wordt geleverd samen met het...een wandeling maken door de expo floor en je zult zien wat ik bedoel roulette de porte coulissante castorama. In de loop van twee dagen, LAC deelnemers hebben de gelegenheid om elkaar te ontmoeten: Evander Holyfield: vrijdag, 5 Feb – 10bet/RealDealBet (K20) Glenn Hoddle en Glenn Hysén: vrijdag, 5 Feb – Unibet Affiliates (F13) John Barnes: vrijdag, 5 Feb 11:00-16:00 – Europartners (E20) Mike Tindall, MBE: vrijdag, 5 Feb @ 12:00 – UFX. De SEO-guru ' s van het bedieningspaneel op Het LAC zal kick-off van de bijeenkomsten met de "SEO Guru' s Panel: Technisch inzicht om te stimuleren uw rankings in 2016" met SEO experts Jason Hertog van ForeverUn Beperkt, Fili Wiese van Zoeken Broers, Andy Blackburn van GameOn en Jon Earnshaw van Pi Datametrics roulette de porte coulissante de douche.

In een poging om u te helpen het beheer van uw overdag plannen en buitenschoolse activiteiten, hier zijn mijn top vijf bezienswaardigheden op het LAC die niet gemist mag worden lucky charm steen voor gokken. Dit jaar meer dan 4.000 affiliates, affiliate programma reps, media en andere industriële dienstverleners worden verwacht, waardoor LAC 2016 wat belooft de grootste ooit lucky charmes voor slot machines.

De uitdaging hier is een poging geen achterstallige het ' s nachts zo kunt u de waarde van de vergaderingen en de panelen tijdens de dag.