Entain, een ander William Hill rivaal en het bedrijf voorheen bekend als GVC Holdings Plc, ook aangekondigd Colombia plannen eerder deze maand. Maar het toevoegen van in latijns-Amerikaanse blootstelling kan leiden tot meer potentiële kopers in wat naar verwachting een concurrerende offerte zwembad poker miljoen cash promotie subsidie-bonanza.

Het BRITSE bedrijf voor de Europese activiteiten, die kunnen commando $2 miljard of meer in een verkoop, worden gezien als het kroonjuweel in een Caesars afstoting poker messina. Industrie waarnemers speculeren dat de recente interesse in latijns-Amerika namens de Europese gaming bedrijven is misschien meer over Brazilië dan de markten van deze bedrijven zijn momenteel invoeren via san martino. De thuisbasis van latijns-Amerika ' s grootste economie en bevolking, Brazilië is een gewilde markt voor geïntegreerde resort van operators en sportsbook bedrijven gelijk een ding is in poker nyt crossword clue. De bedrijven verwachten dat operationeel is in de regio in de eerste helft van volgend jaar, met Barbados en Bermuda wordt de eerste markten waar ze gaan wonen een time slot in het frans.

De verklaring over het Alfabet transactie maakt geen melding van de Caesars, en die waarschijnlijk door het ontwerp, omdat de Nevada-based gaming bedrijf wordt algemeen verwacht te werpen William Hill ' s internationale eenheden als de deal is afgerond.