Momenteel OpenBet is eigendom van Vitruviaanse Partners, een bedrijf dat nam het eigen vermogen in 2011 voor € 208 miljoen. De aanbieder, die is gevestigd in Chiswick, levert haar producten en diensten aan de meerderheid van de UK ' s toonaangevende gaming bedrijven, William Hill opgenomen.

De mogelijke samenwerking tussen William Hill en NYX niet zo veel van een verrassing, rekening houdend met de recente fusies die hit in het verenigd koninkrijk gaming markt; Koraal en Ladbrokes, Betfair en Paddy Power), als GVC Holdings en Bwin.partij zijn enkele van de bedrijven die besloten om hun krachten bundelen in het veroveren van een groter marktaandeel. de beste strategie voor holdem toernooi. Dit is de reden waarom de bookmaker het spel, proberen om het versterken van NYX bod en het verlagen van de kans dat men te afhankelijk van de Isle of Man-gebaseerde software provider de beste strategie voor de heads-up poker. Echter, met OpenBet de prijs variërend van $250 miljoen tot $300 miljoen, NYX de marktkapitalisatie van circa $65 miljoen misschien niet genoeg om te winnen tegen de andere reuzen zoals Playtech hoe op te lossen slecht dimm-sleuf. Playtech is al één van de belangrijkste spelers in de industrie en de bookmakers naar verluidt een hekel aan het idee van het laten verder te vergroten, haar dominantie op de markt hoe op te lossen slecht ram-sleuf.
Vitruviaanse weigerde commentaar te geven op de geruchten voor nu hoe op te lossen cherry master slot machine. Volgens de informatie die op het publiek, OpenBet eigenaar verzoeken $300 miljoen voor de entiteit mystic lake casino federale id-nummer.