Als Roos punten uit, hoewel, het moet worden op een manier die gunstig is voor de gaming-industrie en niet alleen een slapdash regeling voor het produceren van de meest dollars aan de betrokken staten breng je baby naar casino. Een ander vaak aangehaald voordeel van de online gaming industrie, afgezien van de hete meisjes en de partijen, is het gemak over het land-based gaming industrie. "Hebben We geld nodig," zei Matt Fitzgerald, wetgevende directeur voor de staat Massachusetts senator Michael Rush. Nelson Rose er zijn een aantal van de artikelen hier op de tablog voor u om te bekijken of u kunt een bezoek brengen aan zijn website Kansspelen en de Wet op deze link poker jacks or better regels.

We weten dat je geld nodig, maar WOW poker j q k a 2. Toen de New York Times wilde uitvoeren van een voorpagina over de staat van de VS in de online gaming industrie, ze wisten waar te gaan en ging meteen naar de Prof voor zijn adviezen. Een link naar het volledige artikel is beschikbaar op deze link. Het artikel gekeken naar hoe de verenigde staten zijn op zoek naar de iGaming-industrie om de broodnodige inkomsten tijdens de huidige crisis. Het punt van het maken van het veiliger voor de consument door het toestaan van regulering op het niveau van de staten is een herhaalde dat later in het NYT-artikel.
Hoogleraar ik Nelson Rose is een van degenen die past bij de "US online gaming industrie kennis" jas en geloof ons niet op ons woord te geloven poker jacks or better reizen. Jeff Danielson, Democraat en voorzitter pro tempore van de Iowa state senaat zei, "We willen een gereglementeerde omgeving die veilig en beschermt de consument." Het geeft aan dat geld is natuurlijk een reden waarom de lidstaten zich achter de plannen te regelen, dat is zeer helder in het huidige klimaat.