Sommige boeken hadden de Panters zo hoog 6,5-punt krijt voordat ze terug naar beneden te -3 na Rodgers werd uitgeschakeld om te spelen echt geld online poker. Als de Leiders, de Seahawks kunt verdienen een sweep van het seizoen serie met een overwinning zondag, dat is een tiebreak als ze gebonden voor de NFC West leiden met de Rammen. Kansen met dank aan OddsShark.com De Leiders hebben niet gesloten als het thuis van de underdog in deze serie sinds 2012 een verloren 37-20 de Laders en route voor de afwerking van 2-14.
En de Green Bay Packers (7-6) hebben nog steeds een kans op de play-offs en dankzij de back-to-back overuren wint, en de terugkeer van het starten van quarterback Aaron Rodgers van het sleutelbeen operatie moet ervoor zorgen dat het team de kans drastisch. De Laders hebben gewonnen, vier op een rij en een overdekte vier van de vijf echt geld ultimate texas holdem. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre echt geld poker sites.

Een ander spel om naar te kijken in de NFC West op zondag is de Seattle Seahawks (8-5) 1,5-punt naar huis favorieten tegenover de Los Angeles Rams (9-4) alchemistische hydra beste in slot. Kansas City won de eerste ontmoeting 24-10 in Los Angeles in Week 3 een 3-punt weg favoriet, en sportsbooks zullen waarschijnlijk de thuisploeg hier bespreken, te verslaan gokkers alcatel slot permanent vergrendeld fix.

Alles wat je hoeft te doen is kijken op de weddenschappen van de lijn bij andere boeken voor Green Bay ' s bezoek aan de Carolina Panthers (9-4) om het risico van de opening kansen te vroeg alcohol en gokken in de koran.