Voor nu, het lijkt DraftKings.com is hersteld en werkt soepel de waarde van het az in de poker. Haar onderneming, die is een zorgvuldig koper van DraftKings het eigen vermogen in de afgelopen maanden, toegevoegd bijna 487,000 aandelen van de gaming naam aan de ARK Innovatie ETF (NYSEARCA:ARKK) — de firma ' s vlaggenschip exchange-traded fund waarde van de handen in poker-texas hold ' em. In een rapport dat eerder deze week, het fonds emittent weersverwachting de binnenlandse wedden op sport handvat zal opzwellen tot $180 miljard in 2025, met een omzet kerven met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 31 procent ten opzichte van dat moment.. Downdetector, waarin de tracks door de gebruiker gemeld website problemen en traagheid, momenteel lijsten bijna 50 locaties, waaronder DraftKings, als na behandeling met problemen van vandaag. Het bedrijf krijgt de rest van zijn 21 juli DraftKings kopen om de ARK van de Volgende Generatie Internet ETF (NYSEARCA:ARKW). Airbnb, American Express, Credit Karma, en McDonald ' s zijn ook bij de sites melden van problemen, als ten minste drie valutamakelaarkantoren — Charles Schwab, Trouw, en Vanguard. Maar eerder vandaag, gebruikers zag "Service niet Beschikbaar — een DNS-storing" bij een bezoek aan de populaire gaming site de waarde van de aas bij blackjack. DraftKings was onder een keur van bekende websites aan het ervaren van uitval en trage laadtijden van vandaag.
ARK zet zijn geld waar zijn mond is over DraftKings. Echter, dat is niet van invloed bredere markten, zoals de grote binnenlandse aandelenindexen zijn hoger in de middag de handel verschil amerikaanse en europese roulette.

Met de nadruk op de kritische aard van Akamai ' s gaming blootstelling, weddenschappen en andere, die groep omvat DraftKings en vier video-game-gerelateerde sites.