(Nogmaals, Nevada slikken moeilijk.) Het Derde Circuit Court heeft genomen van de concurrerende partijen' argumenten 'onder advisering", maar bood geen tijdschema op wanneer een beslissing kan worden genomen. Olson zei het effect was hetzelfde, om de controle uit de handen van state legislatures. In Justitie Ginsburg de afwijkende mening in Shelby County v is het river city casino open.
De laatste keurmeester was ook op de 2009 'Markell' pak, waarin Delaware probeerde tevergeefs uit te breiden zijn PASPA-goedgekeurd parlay wedden op sport operaties in een meer lucratieve single-spel wedden systeem. Riccio betoogd dat de Supremes had geoordeeld dat het Congres nodig om meer dan een rationele basis argument te schenden soevereiniteit van de staat hoe om te winnen wiskundig roulette. Uitgedaagd door het paneel of PASPA bazuinen bedroeg voorkoop, Visser zei hij niet zeker was (vragen 'Wat?' van Brennan) hoe om te winnen van de gokkast. Overschakelen naar de vraag of PASPA in strijd met de Grondwet is edicten tegen commandeering, de rechters herinnerd Olson dat PASPA niet nodig staten om iets te doen maar het handhaven van de status quo hoe om te winnen met online poker toernooien.
Visser verdedigde PASPA is een uitzondering gemaakt staten, zeggende PASPA de bedoeling was om te stoppen met de verspreiding van juridische wedden op sport, zonder negatieve gevolgen voor lidstaten die reeds een financiƫle afhankelijkheid van dergelijke verwerpelijke activiteit is er een strategie om te winnen slots. Michael Fisher, Thomas Vanaskie en Julio Fuentes is er een manier om te winnen bij roulette.