William Hill heeft bevestigd dat het afgewezen heeft een overname aanpak van 888 Holdings en Rank Group, heet dat, "het substantieel undervalues William Hill." De Financial Times meldde eerder vandaag (dinsdag) die Rang/888 had een bod gedaan voor William Hill waard 364p per aandeel, waardoor te 408p een aandeel, waarbij het bedrijf op tot € 3.6 miljard, op basis van twee personen ingelicht over de plannen zeven clans red lake casino. William Hill zei dat het voorstel omvatte een inter-voorwaardelijke all-share fusie van 888 en Rang, met 888 handelen als de verkrijgende entiteit voor het maken van een uitgebreide groep die bekend zou worden als BidCo is bovada poker legaal in florida.

BidCo zou dan kopen William Hill en krijg 199p in contanten plus 0.725 BidCo aandelen per William Hill delen, waardoor William Hill met een 44.6% eigendom van de nieuwe groep, en in totaal, het bod heb het gemeld 364p een aandeel, gebaseerd op de slotkoers van 888 en Rang op 5 augustus. William Hill aangegeven dat het zou ook weigeren een toekomst te bieden door te stellen: "Na het doornemen van het voorstel met zijn financieel adviseurs, Citi en Barclays, de raad van William Hill heeft met eenparigheid van stemmen afgewezen, het voorstel. "Daarnaast is de raad van William Hill niet geloven dat een combinatie van William Hill met 888 en Rang verbeteren, William Hill' s strategische positionering of het leveren van superieure waarde voor de aandeelhouders ten opzichte van William Hill ' s strategie." Gareth Davis, William Hill Voorzitter, zei: "Dit voorwaardelijk voorstel substantieel undervalues William Hill, is opportunistisch en houdt geen rekening met de intrinsieke waarde van het bedrijf. "Het is een zeer complexe drie-manier combinatie tegen een lage premie, waarbij aanzienlijke risico' s voor William Hill aandeelhouders: uitvoering risico, integratie risico en risico ' s van wezenlijk gestegen schuldenlast is bovada poker legaal in californië.

De groep heeft een sterk team te leveren tegen onze strategie om te groeien in onze digitale en internationale bedrijven, dus wij adviseren dat aandeelhouders geen actie ondernemen." Rang/888 een termijn van niet later dan 5 uur op 21 augustus wanneer zij moeten bevestigen of ze wel of niet van plan bent om een ander te bieden. Rang en 888 nog een reactie reactie. is bovada poker legaal in georgia.