De britse online gaming, gokken en loterij technologieën innovator, mkodo Beperkt, heeft aangekondigd de ondertekening van een deal die is te zien van het ontwikkelen van een volledig eigen mobiele-vriendelijke app voor de West-Canada Lottery Corporation (WCLC).

Het in Londen gevestigd bedrijf gebruikt een officieel persbericht uitgegeven door European Gaming Media en Gebeurtenissen te onthullen die de komende app is ingesteld om te worden gelanceerd volgend jaar en zal beschikbaar zijn via mobiele apparaten die draaien op zowel de iOS en Android besturingssystemen hard rock casino jobs in tulsa. Het gedetailleerd dat het voorschot zal de WCLC de loterij klanten de status van hun tickets, bekijk de recente resultaten, zoek de dichtstbijzijnde winkel en blijf up-to-date met het laatste nieuws over jackpots en trekt slot attributen zijn verouderd vue. Aanzienlijke levensduur: erkend door de United Kingdom 's Gokken Commissie regulator, mkodo ook verklaard dat het nieuwe mobiele app zal beschikbaar worden gesteld aan gebruikers in alle WCLC markten', die omvat de provincies Manitoba, Saskatchewan en Alberta evenals het grondgebied van Nunavut, Yukon en de Northwest Territories, en toestaan dat deze liefhebbers toe te voegen loten om een digitale winkelwagentje voordat hun aankoop in een winkel slot attributen zijn verouderd vue3. Vier samenwerkingsverbanden: Stuart Godfree, Managing Director voor mkodo, gebruikt het persbericht uit te leggen dat zijn bedrijf nu heeft relaties met vier van de meest prominente provinciale loterij operators in Canada, met inbegrip van de Atlantische Lottery Corporation en dat de app voor de WCLC is ingesteld en omvat 'een scala aan innovatieve functies' die zal de operator de mobiele kanaal naar het volgende niveau.' Lees een verklaring van Godfree... "de Samenwerking met een andere Canadese loterij is een grote prestatie voor ons en benadrukt onze kennis van en succes in de Canadese markt. We hebben een bewezen staat van het leveren van toepassingen voor de loterij operators die duid de overeenkomstige vakjes in de verwachtingen van de klant en bieden add-on functionaliteiten die het genereren van meer inkomsten voor onze partners." Geluid staan: Voor zijn deel, Brad Wiebe, Marketing Vice-President voor de WCLC, verklaarde dat mkodo heeft 'een solide reputatie in de Canadese markt', dankzij de ongeëvenaarde expertise' en dat hij verwacht dat de afgewerkte mobiele app 'een enorme hit met zowel bestaande spelers en nieuwe doelgroepen.' Wiebe is de verklaring te lezen.. slot attributen zijn verouderd vue 3.

"We zijn enthousiast over de samenwerking met mkodo Beperkt tot het verbeteren van onze mobiele applicatie en hebben het volste vertrouwen in dat door deze samenwerking zullen we veranderen de manier waarop we omgaan met onze klanten.".