Industrie leverancier EveryMatrix heeft de benoeming aangekondigd van MatteĆ¼s Colledge als de nieuwe Group Chief Technology Officer (CTO) hoe om te gaan met gokken dringt er bij.
Colledge toetreedt tot de vennootschap na een vijf jaar periode als technisch directeur van sportweddenschappen aanbieder van oplossingen Offsidegaming hoe om te gaan met gokken zoon. Hij begint zijn nieuwe rol als EveryMatrix blijft om te genieten van een periode van sterke groei, met de provider bekend dat het tot nu toe heeft opgedaan 26 nieuwe klanten in 2016 open een ondergrondse casino.
Beschreven als technoloog met bijna 15 jaar ervaring in de i-gaming sector, Colledge de afspraak werd verwelkomd door EveryMatrix CEO Ebbe Groes. Hij zei: "Matt' s leiderschap in technologie onze aandacht trok enige tijd geleden en we zijn blij dat hij deel aan onze gelederen.
"Met zijn schat aan ervaring in de industrie en technische vaardigheden, hij zal de lopende activiteiten en bieden de ideale boost voor onze huidige station om de capaciteit te vergroten, top-notch technische ondersteuning en snellere ontwikkeling." Colledge, merkte op: "EveryMatrix is bekend in de industrie voor haar vermogen om te komen met een flexibele benadering voor het leveren van software oplossingen die beantwoorden aan de exploitanten van alle soorten en maten open de kluis slot machine free download. "Ik ben blij om de leiding te leveren met mijn collega een solide en veilige infrastructuur, een betrouwbare gaming platform en spannende producten.".