Het aantal steeg naar een hoogte van rond de $325m zoals onlangs in het eerste kwartaal van dit jaar heeft laten vallen als een steen die sinds en toont geen tekenen van vertraging. Alle ogen zijn nog steeds op hoe Zynga grepen hun verplaatsen in de wereld van de real-money gokken en of zij zich kunnen wenden virtueel monopolie geld in de echte wereld geld.
Social gaming bedrijf Zynga heeft verlaging van de outlook voor de rest van het jaar en verzonden aandelen crashen als gevolg. Slecht nieuws voor iedereen die investeren in sociale standen is dat wanneer het vertrouwen gaat bij Zynga anderen het gevoel van de snuifje. Mark Pincus stuurde een memo naar de werknemers, die zei: "We zijn het aanpakken van deze uitdagingen door gerichte kostenbesparingen en richten onze nieuwe spel pijpleiding naar de uitdrukking van onze strategische prioriteiten. Dat was, ondanks de site eindelijk het bereiken van de 1 miljard gebruikers die van gisteren kitchenaid lange slot broodrooster 2 slice. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre kitchenaid lange sleuf 4 slice broodrooster zwart. Iedereen die het spel gespeeld zal je vertellen onmogelijk is en Zynga ' s taak, hoewel een stuk makkelijker dan het beroemde bordspel, zal een zeer moeilijke kitchenaid lange sleuf 4 toaster kmt4116 - wit.

Dit was het geval met het bedrijf dat gebruik maakt van de meeste van de vennootschap inhoud, Facebook, waar aandelen daalden met 1,8 procent tot $21.56 hoe krijg ik gratis chips van zynga poker. Statista de grafiek van de dag, dat u hier kunt vinden, toont het niveau van de boekingen was het laagste niveau sinds het 4e kwartaal 2010 als het sloeg slechts $250million hoe krijg ik gratis chips voor zynga poker. Bij de afsluiting van het spelen gisteren werden aandelen daalde met 22 procent tot $2.19 en met geen bemoedigende woorden van Pincus het lijkt erop dat ze zullen er blijven.