De American Gaming Association (AGA) heeft aangespoord Senaat Minority Leader Chuck Schumer (D-New York), te verlaten en zijn druk voor de federale regelgeving van wedden op sport geen sleuven zijn momenteel beschikbaar voor aanvragers 1. In een brief van 13 September, Senior VP Public Affairs Sara Slane geschetst van de brancheorganisatie is van mening dat consumenten en sport integriteit zijn het best gediend door een "robuuste regelgeving van de overheid." In augustus, Schumer voorgesteld een federaal kader voor wedden op sport, waarbij in een begeleidende verklaring, dat het 'de taak van de federale overheid een leidende rol en zorgen voor de nodige begeleiding om te voorkomen dat onzekerheid en verwarring voor de liga' s, overheden, consumenten en fans." Schumer heeft de steun van Senator Orrin Hatch, die in 1992 is een van de auteurs van de PASPA, het federale verbod op de staat gesanctioneerde sport wedden dat werd afgewezen als ongrondwettelijk door de US Supreme Court in Mei. Luik heeft gezegd regelgeving van de overheid zal toestaan wedden op sport te "verspreiden te midden van ongelijke handhaving" en noemde het "een lappendeken race om de regelgeving bodem." Schumer heeft ook de steun van de sportbonden die geloven regelgeving van de overheid is waarschijnlijk om de gunst van state gokken industrie over hun eigen belangen. Onder de diverse competitie-vriendelijk voorstellen, Schumer het kader maakt het verplicht voor sport boeken te gebruiken officiële competitie van gegevens en het geven van de competities controle over wat voor soort weddenschappen kunnen worden aangeboden aan sport boeken. Schumer heeft gestopt van voorstellen van wet, maar Luik heeft beloofd dat hij zal de invoering van een federale wedden op sport wetsvoorstel te vervangen PASPA.
Slane erkent dat haar organisatie en Schumer hebben een gemeenschappelijk doel — het wegvallen van de zwarte markt van sport weddenschappen, maar verschillen wild over de beste manier om dat te bereiken geen plaatsen beschikbaar koe in kerala. Ze merkt op dat wedden op sport verordening is al aan de gang in verschillende staten en het is effectief tecno camon 11 in slot nigeria.
Federale verordening is dan ook niet nodig, zegt ze. "AGA gelooft er sterk in dat er geen bijkomende federale engagement is nodig op dit moment gebaseerd op de belangrijke, effectieve toezicht al op zijn plaats," schreef Slane tecno boom j5 price in slot. "In het hele land, meer dan 4.000 gespecialiseerde ambtenaren effectief reguleren van de commerciële en tribal casino-industrie, met inbegrip van sport inzetten." "Het vervangen van een reeds bewezen regelgeving met een niet-bestaande en niet-federale toezicht toestellen zouden worden van stap 7 op de 10 Amerikanen die denken dat dit besluit dient te worden overgelaten aan elke staat en stam.".