De spelers zeiden de Maestro was een regelmatige vaste waarde in het tennis toernooien, waar hij zou werken aan rekruut meer spelers in zijn werking hoe te kopen apk test slots.

De franse sport-dagelijks L ' Equipe meldt dat de zeven spelers vastgehouden en ondervraagd deze week brengt het totaal van het land tot en met 17. De hoogst genoteerde singles speler van degenen van wie de identiteit bekend is Jerome Inzerillo, die bereikt 354 in de wereld in 2012 hoe te kopen nummers in craps. Sargsyan werkten honderden weddenschappen "muildieren," gehuurd voor slechts een paar dollar, die zou inzetten op een relatief kleine inzet om te voorkomen dat de detectie van het gokken waakhonden.

Inzerillo werd geïnterviewd door L ' Equipe deze week in de aanwezigheid van zijn advocaat en ontkende dat ooit benaderd voor het corrigeren van een wedstrijd cadeau-fete des peres poker. Hij geconfronteerd met de georganiseerde misdaad, match-fixing, witwassen en valsheid in geschrifte kosten. cadeau pour un joueur de poker.
De ene zei dat hij had vast meer dan 20, ontvangen rond de $34.000 in terug cadeau-fete des peres geant casino. De belgische politie, die het onderzoek leidt, hebben gezegd dat ze nu verdachte 137 spelers van meer dan een half dozijn landen, waaronder de VS, na het gieten over de verslagen van de telefoon gekoppeld aan het Maestro, en riep de hulp in van de FBI hailey sleuf lederen crossbody bandolier - greige/zilver.