Volgens een donderdag verslag van het online gokken nieuws-domein PlayNJ.com het record cijfer kan verheffen van New Jersey sector boven dat van Nevada voor het eerst sinds augustus weer De 'Garden State' stevig in de top plek als het gaat om Amerikaanse sportsbetting bdo berserker beste in slot. "New Jersey is op de leading edge sinds de sportweddenschappen markt voor het eerst gelanceerd in 2018 bdo hoeveel inventory slots van quests.

Gouker naar verluidt verkondigd.. bdo hoe veranderen snel slots. Voor de land-based sport inzetten en het domein verder opgemerkt dat de Meadowlands Racetrack moest komen op de top met de maandelijkse onttrekkingen van € 4,3 miljoen melhores livros de online poker.
Geen enkele markt is zo vernieuwend en dat is een belangrijke bijdrage aan de snelle looptijd van New Jersey ' s sportsbetting industrie." Prominente spelers: een Andere operator bekendgemaakt dat het FanDuel sportsbook van Flutter Entertainment en PointsBet Holdings Private Limited weer bovenaan in de online sportweddenschappen markt van New Jersey na het opnemen van een meer dan 83% deining maand-op-maand in januari bruto-inkomsten van $22,2 miljoen melhores plataformas de online poker. Vergadering mijlpalen: Dustin Gouker van PlayNJ.com naar verluidt legde uit dat de sportsbetting sector van New Jersey in slaagde een trio van de belangrijke bezienswaardigheden in de laatste maand als geaggregeerde inzetten sinds juni 2018 bereikt $6,4 miljard te genereren $447.1 miljoen aan inkomsten naast de $53,4 miljoen in de vorm van belasting.