"Ik denk niet dat de eerste twee games verzonden te veel berichten, ze waren niet van grote teams om eerlijk te zijn," Amerikaanse middenvelder Megan Rapinoe zei na de wedstrijd met Zweden. Duitsland (-600) kreeg ook wat lijkt op een vrij zachte matchup tegen Nigeria (+1100) in de Ronde van 16. Terwijl ook Frankrijk won zijn groep met een perfecte 3-0 record, kreeg een iets lastigere tegenstander voor de eerste ronde van de knock-out fase hoe netflix roulette. Ze gaat spelen in Brazilië, won twee games, maar nog steeds klaar met een verrassende derde plaats in Groep C achter Italië en Australië op tiebreakers hoe instagram roulette.
Als zowel de verenigde staten en Frankrijk kunnen krijgen door hun respectievelijke tegenstanders, de twee toernooi favorieten aan in wat zou de match van het toernooi in de kwartfinale op 28 juni in Parijs. De Duitsers waren niet precies een stoomwals in Groep B, maar zij gingen naar 3-0, met behoud van hun positie bij de beste teams in het toernooi. Maar Frankrijk heeft de meer getalenteerde kant en home field advantage, dat is waarom ze zijn opgenomen op -240 om te winnen in de opening van 90 minuten bdo hoe om snel slot. Ook in de mix is Engeland. Nederland (+1400), Australië (+1800), Canada (+2200) en Japan (+2200) zijn alle in staat van het slaan van iedereen op de juiste dag, terwijl Italië (+2900) heeft verrassend indrukwekkende zo ver in Frankrijk.. De verenigde staten is een absolute favoriet in dat matchup, met FanDuel de lijst als een -300 halen om te winnen in de verordening.
Spanje eindigde als tweede in Groep B met vier punten, het verslaan Zuid-Afrika, maar het verliezen van Duitsland en het tekenen van China bdo inventory slots voor vissen.