PokerStars verlaten de Australische online poker markt in 2017 na Aussie wetgevers geacht de wet illegaal. Texaanse kaart kamers manoeuvre in de grauwheid van de wet door het aanbieden van kaarten lidmaatschap te verwijderen traditionele hark, en het verbod op de verkoop van alcohol wordt omzeild door het vertellen van gokkers om hun eigen. Onlangs maandag, Moneymaker gepost een korte video op Twitter bevordering van de $300 buy-in van $250.000 GTD Texas Poker Championship Series aandringen spelers te draaien en de ondersteuning van hun lokale kaart kamers in een gebied zo in de war over de wettigheid van live poker als een kameel op een ijsbaan de poker depot korting code. De 2003 World Series of Poker (WSOP) Kampioen is zo populair in de poker als een oude monster tale is een Schotse Loch de poker club in het westen van houston.

Dan had je die moedig genoeg is om het te grijpen door de scruff, en de rest niet in staat waren om buste voorbij het dikke ijs van een laag gevoel van eigenwaarde de poker club ouders gids. Chris Moneymaker is het spelen van het spel hoe om te breken met een gelijkspel in blackjack. Het idee voor de 11-event planning, $86 buy-in voor het Main Event, De $30.000 Platinum-Pass voor de winnaar van de tour in Amerika was een regelrechte succes, en het lijkt te hebben aangewakkerd, een idee dat in die hersenpan van zijn.

Twitch is ingeschakeld, Jason Somerville, en Lex Veldhuis te maken stammen voldoende om live toernooi' (Run-Up en Lex Live) en Patrik Antonius onlangs gehouden de Patrik Antonius Poker Challenge (PAPC) in Estland in een poging om de promotie van zijn nieuwe app Eerste Land van Poker (FLOP) hoe om te breken met een slot machine. Hij blijft een van de langst overlevende leden van de PokerStars ambassadeursniveau team, en vorig jaar, namen ze een punt op zijn populariteit door het bevorderen van hem als het hoofd van de Moneymaker PokerStars Spelers' No-Limit Hold 'em (PSC) Tour.

Moneymaker ' is terug voor een tweede schot in de voorhoede van een live tour. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre hoe om te breken met een gewoonte van het gokken.