Skybet is gestart met een nieuwe mobiele service in combinatie met zweedse mobiele gaming expert Mobenga hoe om te breken met een gelijkspel in blackjack.

Na het krijgen van zichzelf zeer bloedige enthousiast over het einde van het voetbal seizoen in de mate dat een bedrijf-breed orgasme was het gerucht te zijn gebeurd, zij hoop voor een grotere uitbreiding van het mobiel wedden op sport sector. Richard Flint, Managing Director van Sky Bet commentaar, "Mobenga hebben een bewezen track record van levering en innovatie in de mobiele weddenschappen ruimte, en we kijken ernaar uit om samen met hen in de toekomst te profiteren van de aanzienlijke kans we hebben op dit gebied, gebruik te maken van onze Sky merk en distributiekanalen ." De hoop is dat hun app, die beschikbaar is voor de iPhone, iPad en Android, zal blijven tot een periode van groei hoe om te breken met een slot machine. Christian Rajter, CEO van Mobenga zei ook: "We zijn blij om te worden gekozen door een van de grootste en meest uitgebreide bedrijven in de BRITSE markt hoe om te breken met een gewoonte van het gokken.
Sky Bet is een bekend en gerespecteerd merk en als een deel van de BskyB groep ze zich in een unieke positie om een compleet interactieve service voor hun doelgroep, het leveren van de beste mobiele sport ervaring." Ook is beweerd dat de Racing Post Cheltenham Festival app is de meest gedownloade app sport in de iTunes Store tijdens het festival eerder dit jaar.eGaming Review meldt dat de app, gelanceerd in combinatie met Push-Technologie, bereikt meer dan 60.000 downloads tijdens het festival. De jongens over bij Intralot Italia recht hebben hoe de snelheid van texas holdem. Vandaag heeft ze aangekondigd dat ze zullen worden het sponsoren van de one world championship, waar het is perfect ok om te kijken naar schaars geklede vrouwen de hele dag. Voor het tweede jaar op rij, Intralot heeft zich aangemeld als sponsor van Swatch FIVB Beach Volleyball World Championships in Rome van 13 juni tot 20 en ze hebben een stand op het evenement om weddenschappen te nemen. Of het zal bemand door vrouwen verkleed als beach volleybal spelers is nog niet bekend hoe de snelheid tellen in blackjack. Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre.