Catena Media heeft gezien zijn omzet stijging van 73% in het afgelopen jaar, geholpen door de overnames die hebben ze nieuwe markten te betreden en verschillende branches leeftijdsgrens in costa rica. De Malta-based marketing en sales lead generation specialist vrijgegeven van haar interim-rapport, met inbegrip van Q2 resultaten onthullen van de inkomsten bedroegen €26,1 miljoen ($29.9 m) voor de periode. De halfjaarlijkse resultaten waren even indrukwekkend als de inkomsten bedroegen €50 miljoen ($57.3 m), goed voor 65% jaar-op-jaar stijging gokken leeftijd in canada windsor.

De EBITDA steeg met 67% jaar-op-jaar tot €22,5 meter ($25.8 m), wat overeenkomt met een EBITDA-marge van 45%. Een van de belangrijkste figuren achter de verhoogde succes is het in 59% van de stijging in de nieuwe stortende klanten, die nu totalen over 270,000 blackjack hoe split inzet. Catena ingevoerd in Italië de markt door de overname van ASAP ITALIA voor een contante betaling van €16 miljoen ($18.3 m) in juni blackjack hybride bermuda gras zaad. Het bedrijf is ook ingevoerd in de franse markt via de €8,2 m ($9,4 m) aankoop van ParisSportifs.com een van amerika ' s meest toonaangevende sport weddenschappen sites. De uitbreiding naar nieuwe branches, zoals financiële dienstverlening is ook versterkt de resultaten van de onderneming blackjack-hoe om te winnen reddit.

Overnames zoals van het AMERIKAANSE private equity-service, TheHammerstone.com en de Australische basis van premie stock market nieuws en analysis site, TheBull.com.au ervoor gezorgd dat het bedrijf gediversifieerde zijn inkomsten. luckylouis casino no deposit bonus.