Schorr, 65, ook teruggetreden uit Wynn Resorts' raad van bestuur wie wint poker of ladder. Marc Schorr, chief operating officer (coo van Wynn Resorts Ltd., met pensioen zal gaan effectief op 1 juni, de Las Vegas-based gaming bedrijf donderdag bekendgemaakt in een filing van de Securities and Exchange Commission.
McBeath ontslag in December als president en chief operating officer van het CityCenter. u meer te winnen in poker. Wynn Resorts niet kondigen Schorr vervanging van donderdag wie wint poker of een royal flush.

"Het is onduidelijk op dit punt als het bedrijf zal kijken naar het vullen van de vacature intern of zoek iemand van buiten." In zijn dagelijkse "te Horen op de Strip" rapport donderdag, Lerner zei Bill McBeath zou een mogelijke kandidaat te vervangen Schorr. Schorr de totale vergoeding, met inbegrip van basis salaris en bonussen, vorig jaar was € 8,86 miljoen, een reglementaire aanvraag toonde hoe geef je in zynga poker chips. zal terugtrekken uit de Wynn Resorts na een illustere 33 jaar loopbaan," Wynn Resorts CEO Steve Wynn zei in een verklaring hoe om geld te geven in zynga poker. "Schorr was een zeer getalenteerde gaming executive en zijn talent zal zeker gemist worden in Wynn," zei Lerner. "Voor de laatste 13 jaar, Marc is de COO van Wynn Resorts; hij staat aan mijn zijde elke stap van de weg, terwijl we groeiden in de wereld-klasse miljarden-dollar bedrijf dat we nu zijn," Wynn zei.