woordvoerder voor het bedrijf bevestigd naar GGRAsia die twee Michelin-sterren hedendaagse franse restaurant The Tasting Room (op de foto); en één Michelin-ster Japanse sushi restaurant Shinji door Kanesaka zowel 'gesloten als Nüwa is gesloten voor renovatie".andere eetgelegenheden was ook verdiend een waardering van vijf sterren in de 2020-editie van de Forbes Travel Guide polar high roller gokkast jackpot.

Het proeflokaal werd ook bekroond met twee sterren in de editie van dit jaar van de Black Pearl Restaurant Gids, terwijl Shinji door Kanesaka had een one-sterren.elco 'Resorts' moedermaatschappij, Hong Kong-beursgenoteerde Melco International Development Ltd, bevestigd had in haar laatste jaarverslag ingediend, eind April, dat het was begonnen met de renovatie van de Nüwa hotel tower in het begin van 2020 polar high roller gokkast. Flip Out is onze huurder, die wij niet bezitten, en net als vele attracties waren ze gesloten [volgende a] global besluit," verklaarde de Melco vertegenwoordiger polar high roller gokkast voor verkoop.
Het park is niet langer opgenomen in Studio City entertainment-aanbod, volgens haar website meester poker met één uur per dag. Het had geopend in Mei 2019. master toernooi poker in één klasse.