Fase vier is nog niet gepland worden en is zonder financiering en detail, maar verwacht wordt samen te vallen met het bestaande Riviera voetafdruk. Een straatmuzikant ordonnantie, die al is goedgekeurd door de stad te verbeteren voetgangers in de Fremont Street Experience toepassing poker pour gagner de l ' argent.
Het plannen van de bouw van het nieuwe gebouw dat voor het eerst in staat zal stellen een ononderbroken service als host te grote conventies. Fasen twee tot drie omvat de bouw van een tentoonstelling hal en de andere ruimtes begroot op $860 miljoen van eind 2016 tot en met het einde van 2020, een renovatie van het bestaande verdrag voorzieningen begroot op $540 miljoen te lopen vanaf het begin van 2020 naar 2022 het einde, volgens de Las Vegas Review-Journal. Het was de vierde van vijf 'fact-finding' - sessies en het zal worden herzien in het begin van 2016, wanneer de commissie zich ertoe verbindt het identificeren van potentiële bronnen voor financiering en prioritering van projecten ban voor jezelf van het grosvenor casino.

Verpakt drank eisen ook uitgevoerd, samen met de Metro patrouilles wordt verhoogd en de installatie van de 22-camera ' s. Op donderdag vertegenwoordigers van de Gouverneur Brian Sandoval van de Southern Nevada Toeristische Infrastructuur Comité werden voorgelegd, met de meest gedetailleerde kijk naar de datum van de plannen voor de $2,3 miljard uitbreiding en renovatie van het Las Vegas Convention Center. Eerder dit jaar het Convention Center vier-fase programma begon met de $182.5 miljoen overname van de Riviera eigendom. Die wijzigingen zou maken in Las Vegas Convention Center meer concurrentie met andere steden nieuwe centra. Het comité van de laatste fact-finding vergadering op het resort gang van de straat, snelweg-en doorvoer behoeften vindt plaats eind januari. ban voor jezelf uit gokken verzending. De informatie die werd gehouden onder advisering door de commissie banaan koning slot machine for sale.