Ongeveer zes weken na het uitladen van de Totolotek SA sportsbetting onderneming een dochteronderneming van de duitse operator, Gauselmann Groep, en bekende gaming en loterij oplossingen innovator, Intralot SA, heeft nu aangekondigd de herstructurering van de technologie, bedrijfsvoering, commerciële en digitale divisies. Operationele aanpassing: Intralot gebruikt een officiële vrijdag persbericht voor detail is dat de reorganisatie heeft gezien, Maria Stergiou, over te nemen als Chief Sales and Operations Officer in orde om toezicht te houden op alle van haar operationele dochterondernemingen evenals de gehele collectie van verkoop, bieden, business development en de raad van projecten. Diensten schakelaar: De Athene-beursgenoteerde onderneming legde uit dat de reorganisatie heeft bovendien betrokken, Christos Dimitriadis, wordt benoemd als Chief Services en Delivery Officer, waar hij zal worden belast met het leveren en ondersteunen van haar complete portfolio van geïntegreerde oplossingen over de hele wereld.
Loterij leider: De innovator gebruikt in het persbericht staat dat de shake-up is bovendien opgenomen de naam, Fotis Konstantellos, om te werken als haar nieuwste Chief Loterijen Officer met de ervaren executive nu door verantwoordelijk te zijn voor de verdere ontwikkeling van de Lotos-gaming en de verwerking van de transactie platform naast haar uitgebreide loterij terminal ecosysteem asda levering slots gemarkeerd x. Digitale aanduiding: Intralot verklaard dat de reorganisatie heeft zich meebracht, Nicklas Zajdel, wordt benoemd als Chief Digital en Wedden op Sport Officer waar hij is om te worden belast met het bevorderen van de Orion sportsbetting platform en alle bijbehorende handelsactiviteiten en digitale diensten en producten asda levering slots openingstijden. Opgeleid voogdij: tot slot, de griekse firma opgemerkt dat de vier nieuwe aangestelden zijn om te werken onder de leiding van haar Deputy Chief Executive Officer, Nikos Nikolakopoulos, en dat de herstructurering heeft bovendien geprecipiteerd de Group Chief Technology Officer, Argyrios Diamantis, wordt geïmplementeerd om te fungeren als senior adviseur op het gebied van innovatie en nieuwe technologieën poker size vs brug grootte.

Volgens het bedrijf is de verklaring van.. poker jargon 3 van een soort. "De nieuwe structuur weerspiegelt de strategie van de onderneming voor de kosten en de operationele optimalisatie, snellere en meer efficiënte levering van het project en het benutten van nieuwe producten voor digitale transformatie door verticale eenheden product." poker jargon voor goed geluk.