aantal rapporten hebben uitgewezen dat de corruptie onderdrukking in het vasteland van China is waarschijnlijk de grootste oorzaak van de daling in gaming omzet in Macau sinds juni vorig jaar.peking ' s plan om een nieuwe high-level anti-corruptie-office werd voor het eerst vermeld eind vorig jaar hard rock biloxi casino credit.
De beweging werd gezien als een "institutionalisering van de anti-corruptie rijden," consultancy Unie Gaming Onderzoek Macau Ltd zei in een toelichting in November.n zondag, de chinese Premier Li Keqiang zei tegen verslaggevers dat corrupte ambtenaren zou verantwoordelijk worden gehouden voor ondeskundigheid of het niet-handelen hard rock atlantic city slot lijst. Een nationale anti-corruptie campagne heeft "tot een goed resultaat geleid," zei hij op zijn jaarlijkse nationale televisie briefing aan het einde van de 12e Nationaal volkscongres in Beijing.ik Bende, directeur van het Centraal People ' s Government Liaison Office in Macau, vorige week had gezegd werden maatregelen voor het toezicht op ambtenaren die aan het hoofd voor Macau om te gokken spaans 21 hetzelfde als blackjack.
Als gevolg van maatregelen genomen door Pataca van de gok-industrie, als ambtenaren gaan gokken in Macau, zullen ze worden ontdekt," Li Bende vertelde de Beijing News. is schoppen beter dan poker.