De Global Gaming Awards worden aangedreven door Gambling Insider en gepresenteerd aan de industrie in samenwerking met G2E Vegas, De 2015 Global Gaming Awards werden uitgereikt tijdens een high profile-uitreiking in de Titiaan Balzaal van het Venetiaanse Palazzo Congress Center tijdens G2E Vegas. Organisaties en leidinggevenden kunt nomineren hun eigen bedrijf, zich als een individu, of een collega, voor haar prestaties in de afgelopen 12 maanden. Rechters stemmen voor de winnaar en runner-up in elke categorie op basis van een shortlist samengesteld door een officiële Nominaties Paneel naast de in-house redactie van ' Gambling Insider.

Self-nominaties binnen de industrie worden verwelkomd ter overweging op de shortlisting stadium met de belanghebbende partijen aangemoedigd om te bezoeken globalgamingawards.com tot het indienen van een inschrijving roulette sites met geen storting bonus. Klik hier om uw zelf-nominaties nu! sites slots no deposit welkomstbonus. Nu in hun derde jaar gaan de Prijzen weer bestaan uit 12 industrie-brede categorieën, erkennen en belonen van innovatie en prestaties in zowel de digitale en land-based gaming poker sites met bonus geen storting. De winnaars worden gepresenteerd met hun prijs tijdens een prestigieuze Las Vegas presentatie ceremonie, die werd bijgewoond door enkele van de grootste namen in gaming een donkere materie slot demo.

De bestemming van elke award wordt gekozen door een panel van 50 rechters van gewaardeerde managers uit verschillende sectoren en regio ' s. NYX Gaming Group is al bevestigd als de Lead Partner van de 2016 evenement. De self-nominaties venster voor de Global Gaming Awards 2016 officieel geopend een convergente gokken schatting van de entropie van het engels.