In Nevada, de eerste dag van de westerse staat de nieuwe legislatuur heeft naar verluidt gezien de wetgever de invoering van een maatregel die kon zien dat de wettelijke leeftijdsgrens verlaagd met drie jaar tot 18 jaar gov van poker 2 miniclip.

Volgens een rapport van de Las Vegas Review-Journal krant, de voorgestelde AB86 meten van de Republikeinse vertegenwoordiger Jim Wheeler was één van de meer dan 200 stuks van de wetgeving voorgelegd aan de Nevada State Assembly in Carson City op maandag en zoals het er nu staat voor een zware strijd om realiteit te worden. De krant meldde dat het idee van het verlagen van Nevada gokken leeftijd van de huidige bepaling van 21 werd voor het eerst geopperd door een groep van de staat gaming toezichthouders in 2008 na opgevoed door een advocaat tijdens een Las Vegas gaming law conference.
Maar de suggestie werd al snel neergeschoten door wetgevers met industrie-experts momenteel niet zeker weet hoe Wheeler ' s voorstel zal worden ontvangen door de leden van de Nevada State Assembly voordat u doorgaat naar de Nevada State Senaat en het bureau van twee-termijn Republikeinse gouverneur Brian Sandoval gov van poker 2 gratis downloaden. "Persoonlijk denk ik dat als je oud genoeg bent om te gaan [en] dienen ons land in het buitenland, je bent oud genoeg om te komen tot Las Vegas en Reno of Lake Tahoe en hebben een goede tijd," Wheeler vertelde de lokale televisie omroep KTVN-TV in juli bij het indienen van de vereiste bill ontwerp-verzoek betreffende de AB86 gov poker 2 gratis downloaden. Wheeler vertelde KTVN-TV die de doorgang van zijn wetgeving kon zien Nevada casino ' s lopen een verhoogd uitdaging van het waarborgen van de spelers die werden 21 werden toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen als de huidige regels over het drinken zou intact blijven roulette overwinning bei zahl 0. "Het is duidelijk dat een 18-jarige is het niet toegestaan om te drinken in deze staat," Wheeler zei tegen de omroep roulette overwinning bei richtiger farbe.

"Zo, ze zou hebben om te controleren identificaties, maar ze zijn waarschijnlijk doen ze dat toch voor zorgen dat ze je van gokken leeftijd." roulette overwinning bei richtiger zahl.