De William Hill AMERIKAANSE dochteronderneming van de Britse bookmaker reus William Hill heeft aangekondigd de ondertekening van een deal die is te zien van het leveren van de CBS Sports Digitale arm van de Amerikaanse mediaconglomeraat ViacomCBS Opgenomen met een breed scala van inhoud en educatieve tools. De Las Vegas-hoofdkantoor ondergeschikte gebruikt een officiële woensdag persbericht voor detail is dat het al was de exclusieve rechten voor het promoten van het merk in alle van de digitale omroep ' s veel mobiele-vriendelijke platforms hoewel het nu begint het verstrekken van de vennootschap met een nieuwe free-play spel van parlay evenals educatieve tools uit te leggen propositie en inzet rekenmachines amiga 500 kant-uitbreidingsslot. Toenemende invloed: William Hill ONS verklaarde, dat de 'eerste-van-zijn-soort partnerschap' is bovendien te zien zijn kansen en gegevens ingebed in video programmering en de redactie aangeboden door het CBS, Sport Digitaal, zoals via de virtuele scoreborden op de domeinen op CBSSports.com en SportsLine.com online gokken belastbare winsten.
De bookmaker verklaard dat haar eigen mobiele-vriendelijke sportsbetting app is nu al beschikbaar om te genieten in Iowa, Colorado, New Jersey, West Virginia en Nevada met de nieuwe alliantie te wijten aan toe gokkers in deze landen meer gemakkelijk 'complete wedden transactie' na het ontvangen van informatie om beter te 'begrijpen sportsbetting markten.' Speler aanbestedingen: Ken Fuchs, Digitale President William Hill ONS gebruikt in het persbericht, om te verkondigen dat de alliantie stelt dat zijn bedrijf tot een uiterst efficiënte customer acquisition' kanaal, terwijl tegelijkertijd het geven van CBS Sport Digitaal de kans om verder uit te breiden zijn aanwezigheid in de sportsbetting ruimte. Las een verklaring van Fuchs.. online poker sites opgetuigd. "Onze samenwerking is een eerste-van-zijn-soort, het creëren van een ervaring, gericht op de sport-fan en fantasie speler die vitrines William Hill content en producten over de CBS Sports Digitale landschap online poker apps opgetuigd. Wij zijn er klaar voor voetbal seizoen te beginnen en kan niet wachten tot het introduceren van fans om de toekomst van sportweddenschappen bij het maken van hun spel naar het volgende niveau." Educatieve inspanning: Voor zijn deel en Jeffrey Gerttula, Executive Vice-President van het CBS Sport Digital, heeft beweerd dat de uitgebreide relatie met William Hill ONS in staat zal stellen zijn bedrijf voor het creëren van meer relevante content voor gebruik in de vele platforms en daarnaast sport-fans een manier om te leren hoe te maken van sportsbetting picks voor de lol gastronomische kamer bij don laughlin ' s riverside casino. Gerttula de verklaring te lezen...
"Deze uitgebreide sportsbetting ervaringen zijn het resultaat van een echt partnerschap tussen CBS Sports Digitale en William Hill ONS als we het schrijven van een nieuwe playbook voor onze bedrijven alsmede de bredere sport-media en sportsbook industrieën. Samen zijn we zullen doorgaan met het creëren van maximale waarde voor sportsbettors en fans door het aanbieden van een volledig nieuwe en spannende manieren om te gaan met de aankomende sportevenementen.".