Ongeveer twee maanden na de lancering van de Bloedige Briljante video slot en Maltese online casino games ontwikkelaar Evoplay Entertainment is nu weer terug om aan te kondigen het debuut van de vijf rollen en 30 winlijnen Fruit Super Nova 30 innovatie plug of slot lassen symbool. De innovator gebruikt een officiële donderdag persbericht gepubliceerd door de European Gaming Media en Gebeurtenissen te verklaren dat de nieuwe vier-rij-spel is de nieuwste toevoeging aan de Vruchten Super Nova-branded familie van video slots die specifiek zijn ontworpen voor de 'volgers van de snelle en levendige game-ervaringen' die bovendien verlangen naar 'grote multipliers'. Responsive terug: Evoplay Entertainment heeft verklaard dat de mobiele-vriendelijke Super Fruit Nova 30 'terug naar de klassieke games collectie te leveren in een pittig upgrade' met dank aan een scala van traditionele groenten-stijl symbolen zoals watermeloenen, kersen en sinaasappelen, maar ook 'nieuwe lijnen en een unieke soundtrack' plug-in software roulette engel. De ontwikkelaar bovendien beschreven de kleurrijke titel als 'een baanbrekende nieuwe ervaring' dat biedt de videoslot liefhebbers de kans om de bank beloont met een waarde tot 5,100 keer hun triggering inzet via de verzameling van brand-sterren wildernis recette roulette tajine de poulet. Perfectie beroep: Verder de deugden van de Super Fruit Nova 30 en Evoplay Entertainment, die bovendien achter de leuke Opkomst van Horus, Schat Mania, Bos Dromen, en de Nacht van de Levende Verhalen video slots, stelt zijn nieuwste spel is ontworpen om te werken feilloos over de mondiale markten en in een veelheid van apparaten, terwijl het aanbieden van 'meerdere variaties op de winlijnen en de Vegas-geïnspireerd symbolen' die bestemd zijn voor 'lift wat is een echt nostalgisch gaming ervaring' naar nieuwe hoogten. Absolute beroep: Ivan Kravchuk dient als Chief Executive Officer voor Evoplay Entertainment en hij gebruikt het persbericht voor detail, dat zijn bedrijf in première, de eerste van de Vrucht Super Nova-branded games eerder dit jaar om spannende video slot entertainment voor iedereen met een iOS-of Android-apparaat. De baas heeft ook verklaard dat Fruit Super Nova 30, die volgt op de maand juli de lancering van de Vrucht Super Nova 40 voorganger, was ook 'ontwikkeld met behulp van de nieuwste mobiele technologie' en wordt compleet geleverd met een 'doet denken aan het thema en de innovatieve functies van de game' die 'gegarandeerd resoneren met spelers uit alle demografie'.

Lees een verklaring van Kravchuk.. recette roulette tarte aux fraises. "We zijn met het herzien van de klassieke games collectie lanceerde eerder in het jaar, de versterking van de actie met spannende nieuwe monteurs en een maximale win nu de moeite waard is het 5100 keer de inzet van de speler recette roulette tarte aux pommes.
Fruit de Super Nova-30 maakt gebruik van onze geavanceerde game-engine, Spinential te leveren laad-tijden die tien keer sneller is als een verbeterde gebruikersinterface die biedt ons publiek met een werkelijk ongelooflijke ervaring.".