Maar de commissarissen donderdag gezegd dat het onderzoek zou blijven en ze beschouwen Wynn ' s bewering dat hij niet langer een "kwalificatie" als onderdeel van de $2,4 miljard Wynn Haven van Boston project in het kader van de bouw. "Daarom, als van de datum van vandaag, de Heer Wynn zal niet meer reageren op een van de verzoeken van de commissie voor informatie in verband met de (Onderzoeken en Handhaving Bureau' s) geschiktheid onderzoek." De commissie zal de uitvoering van een openbare hoorzitting, waarschijnlijk in drie weken, om te horen Wynn ' s verzoek om te worden verwijderd als een kwalificatie vrienden toevoegen in zynga poker.

Maar Bedrosian zei in een toelichting aan de commissie die het Onderzoek en Handhaving Bureau ' s review van beschuldigingen van seksueel ongepastheid van Wynn zou blijven en dat de geschiktheid van andere leidinggevenden aangewezen als kwalificaties in 2013 zou het niet een onderwerp is van de vroege Kan horen vrienden toevoegen aan poker warmte. De Onderzoeken en Handhaving Bureau ' s onderzoek nog maanden vanaf de oplevering. Naast Wynn, de nieuwe CEO, Mat Maddox, en Executive Vice President Kim Sinatra waren aangewezen als kwalificaties in de eerste van het bedrijf licenties toepassing.
Wynn heeft beschuldigd van seksueel mishandeling en pesterijen aan de werknemers over meerdere jaren, een bewering die hij heftig ontkent. Het onderzoek is het beoordelen waarom Wynn achtergehouden een $7,5 miljoen nederzetting van een van de vermeende slachtoffers vrienden toevoegen aan zynga poker.

Meeting in Boston, de commissie vertelde directeur Edward Bedrosian plannen om de hoorzitting te overwegen het verzoek kwam van Wynn ' s persoonlijke advocaat en Wynn Resorts winnende slot machine jackpot foto ' s.