"Met het eerste evenement in zijn soort, wilden we nodigen experts uit de industrie inzicht te geven in hun succes in de social gokken de ruimte" waar is het slot in benin. De conferentie, het hosten van de vernieuwers van social gaming en de reuzen van het online gokken, zal worden gehouden in Dexter Huis op 16 November. Over de Sociale Gokken Conferentie: www.socialgamblingconference.com De Sociale Gokken Conferentie, georganiseerd door de iGaming Business, zal worden gehouden in Dexter Huis op 16 November waar is het slot in enugu.

Onder de zeer geavanceerde gebied van luidsprekers is Andrew Hughes CEO & Co-Founder van AbZorba Games, Brock Pierce, CEO van Playsino en een Directeur van de Clearstone Global Gaming Fonds, Jez San, Voorzitter en Oprichter van PKR, Manu Gambhir, Oprichter en CEO van Ryzing en Rich Roberts, CEO van Slingo. SocialGamblingConference.com waar is het slot in abuja. END Voor de Pers Vragen contact op met: Jessica Tomsett iGaming Business [email protected] +44 (0) 777 124 513 Over iGaming Business iGaming Business betrokken is geweest bij de iGaming sector voor meer dan 10 jaar.
13 September 2012 (Londen, UK)- iGaming Business, de organisatoren van de Sociale Gokken Conferentie, hebben aangekondigd een indrukwekkende starting line-up van sociale professionals uit de iGaming en sociale games industrie ticket een gratter black jack. De Sociale Gokken-Conferentie op 16 November, is voor iedereen met interesse in het sociale games ruimte, het online gokken ruimte, en de kruising en mogelijkheden tussen de twee, met inbegrip van beleggers, leveranciers, ontwikkelaars en exploitanten. De Sociale Gokken Conferentie gaat over onderwerpen zoals regelgeving, privacy en bescherming van gegevens, de overgang tussen de sociale en de echt geld gokken en de operationele dilemma – marketing, te gelde maken en bewaren tic tac toe slot machine for sale. Bezoek www.iGamingBusiness.com voor verder informatie.
Ontvang het laatste casino nieuws van Calvin Ayre.