"Zo, we zijn erg blij met de uitrol van de eerste staten en wij zijn actief bezig om hetzelfde resultaat te krijgen in een aantal staten slot machine casino ' s bij mij in de buurt. "Mensen 'inzetten' met virtuele in-game valuta op een regelmatige basis, zonder een tweede gedachte, Walters zei, toevoegend dat een hele generatie kinderen is opgegroeid met games waar je kan winnen of verliezen 'credits' door de elementen van kans, en openlijk lachen om volwassenen die denken dat 'gokken' is een van de vice-activiteit op gelijke voet met drugs of prostitutie. Zijn argumenten tegen legalisatie hebben geen basis in de werkelijkheid, en we geloven dat we succesvol teller die argumenten in welk forum is van toepassing, en ervoor te zorgen dat we de ingeslagen weg van gelegaliseerd, belast, en is volledig gereguleerde online gokken in de Verenigde Staten, en meer handhaving tegen illegale sites." Garber uitgewerkt, zeggende dat Adelson ' s argumenten zijn gecentreerd rond de beschikbaarheid van online gaming 24 uur per dag thuis red hot poker oogst zaad. Hij keek naar de industrie groeien van de oer-fase tot wat het nu is red hot poker groei.
Walters kwam tot de conclusie verwoord onlangs door andere deskundigen op het probleem, zeggende: "Alles is mogelijk in het Congres, maar de kans dat een brede, controversieel, online gokken verbod bill zijn weg door een verdeeld Congres tijdens een verkiezingsjaar is extern." Walters ook beschouwd als de kwestie van de lidstaten van de rechten in termen van een federaal verbod, en in het bijzonder in het licht van de staat-door-staat de legalisering, dat is een kenmerk van de industrie in de VS in de afgelopen tijd. Hij heeft altijd al een voorstander van billijkheid en reden en is bekend als het duitse bier, een goede Whisky, en [email protected]

Hij merkte op dat "handhaving" deze staten in een nieuwe regeling was een veel complexer proces is dan kan worden weergegeven, met constitutionele en rechtsvergelijkende problemen die de potentie hebben om te worden ingewikkeld en moeilijk red hot poker groeit verzending. In rsearching zijn artikel, Henderson sprak van Caesars Interactive Entertainment chief executive Mitch Garber, een wijd ervaren business leader die het gevolg is van een debat over de wenselijkheid van een federale online gokken verbieden snel met Las Vegas Sands executive Andrew Abboud (zie vorige InfoPowa rapporten). De Meister heeft bijgewoond bijna 100 conferenties in de afgelopen 20 jaar en heeft een spreker of een paneel moderator voor ten minste 60 evenementen. Amerikanen zijn geworden met het accepteren van het concept van 'gaming',' op een manier die we nog nooit gezien in dit land.