De sportsbook operator zei de zweedse bedrijf zal helpen bij de overgang naar een andere technologie platform patin a roulette de ambre dans soja luna.

DraftKings en Kambi hebben ook afgesproken dat DraftKings extra stappen tijdens de overgangsperiode te waarborgen Kambi intellectuele eigendom, te zorgen voor een veilige en efficiënte overgang voor beide partijen", aldus een verklaring patin a roulette de hockey. Eerder, DraftKings aangeprezen van de voordelen van verticale integratie of het hebben van zijn software provider in huis de wizard van oz slots gratis credits. SBTech heeft binnenlandse overeenkomsten met operators zoals Churchill Downs, Golden Nugget, Resorts Casino Hotel, Pala, en Oaklawn Resort de wizard van oz slots gratis scratchers. SBTech oprichter en grootaandeelhouder Shalom McKenzie is lid van DraftKings en is één van de grootste aandeelhouders in het bedrijf, sinds kort wordt een miljardair te wijten aan waardering in de DFS-exploitant van het eigen vermogen.

Putting het allemaal samen, SBTech en Kambi zijn directe concurrenten de wizard van oz slots gratis munten iphone. In het kort, McKenzie gecontroleerde 11 procent van de DraftKings Klasse A-aandelen uitstaande voorafgaand aan de verkoop van $125 miljoen in waarde van die voorraad industrieel t slot aluminium profiel. "Gezien de impact van de pandemie op de sportieve agenda, voor het genereren van 68% van de inkomsten van de vergelijkende kwartaal van vorig jaar is een geweldige prestatie", aldus CEO Kristian Nylén.