Daarnaast is de organisatie nam om Twitter te maken van specifieke middelen aan de leden van de conferentie comité. Hij had toch ook niet express veel optimisme over de kansen voor wedden op sport het krijgen van voorbij in deze sessie nfl draft slot handel waarden.
Een politieke actie comité dat is ingesteld ter ondersteuning van de legalisatie van fantasy sports in de staat ging op een last-minute druk te overtuigen van de wetgevers om te redden van de regelgeving. De Louisiana State Legislature naar de laatste dag van de 2019 sessie met wetgevers nog steeds bezig om een manier te legaliseren wedden op sport in de staat. @dmartiny2011, meer dan 69% van uw district gestemd te spelen fantasy sports," de groep boekte in een bericht aan Martiny. "Sta met hen en vooraf de fantasy sports wetgeving." Talbot vertelde verslaggevers dat hij niet de steun overstag op sportweddenschappen zijn rekening verzoek voor time-slot voor een vergadering. Het was gedaan na het state House appropriations Committee eind vorige maand op de plank liggen Senaat een wetsvoorstel op het gebied van sport wedden verzoek voor time-slot voor het ontmoeten van e-mail. "Hij leeft," Martiny vertelde De Advocaat vereist holdem inzet crossword clue.

Eerlijkheid voor Fantasy Sports Louisiana ging op sociale media om mensen te stimuleren om contact met wetgevers. De leden van het comité zijn Talbot en staat Sen. Het wetsvoorstel zou hebben toegestaan wedden op beide professionele en collegiale sport.