Op maandag, Bloomberg gemeld dat de dagelijkse fantasy sports operators DraftKings en FanDuel zijn dichter bij het bereiken van een fusie deal. Hun corporate governances zijn "doorhameren" gecombineerde onderneming details voor belanghebbenden en investeerders is gokken toegestaan in arizona. DraftKings Mede-Oprichter Jason Robins zal naar verluidt over te nemen als CEO en FanDuel Mede-Oprichter en CEO Nigel Eccles zou worden bevorderd tot de positie van Voorzitter van de Raad van bestuur.

Hoewel de bedrijven hebben lang zijn bittere rivalen, speculatie is omringd met de mogelijkheid van een fusie voor de maanden als hun wettelijke en bestuursrechtelijke problemen hebben gemonteerd. De fusie werd gespeculeerd maanden en verdedigd door de beleggers gegeven van het bedrijf soortgelijke business strategieƫn en bestuursrechtelijke kwesties is gokken tegen wow tos. Het nieuwe bedrijf wordt verwacht om geld in te zamelen kort na de fusie, zoals het financiƫle zin voor beide bedrijven hun krachten te bundelen in plaats van het besteden van grote hoeveelheden concurreren voor dezelfde doelgroep is gokken toegestaan tijdens de ramadan. Toch DrafKings heeft weigerde commentaar te geven op de mogelijke fusie te zeggen: "Zoals we al eerder vermeld, is een mogelijke combinatie zou interessant zijn om te overwegen het poker toernooi is voor de rest van ons. Echter, als een kwestie van beleid, we geen commentaar op geruchten of speculaties, en er is geen garantie dat een discussie over een combinatie zou leiden tot een overeenkomst of een fusie." Er is de vraag of de deal kon gaan door, gegeven de bedrijven domineren deel van de markt toernooi poker regels texas hold em.

Indien gecombineerd, DraftKing en FanDuel zou naar verluidt meer dan 90% van de dagelijkse fantasy sports markt. De voorgenomen fusie is naar verluidt nadert zijn voltooiing, met ESPN beschrijven van de deal als "handen" en de meeste kans om te worden aangekondigd zo vroeg deze komende week. toernooi poker regels voor texas holdem.